Traffic Mengganas kat KNizam Artwerk Malam & Awal Pagi Tadi !

masa aku update pasal result General Election 2008 malam tadi, aku perasan traffic ke blog aku makin menggila masa dah nak tengah malam.

masa pukul nak dekat kul 12tgh malam siap ada database error lagi.

hampeh tul la. haha

bukan sekali kena tapi ada la dalam 4 or 5 kali.

semua nak masuk serentak. ni mesti ada yang refresh banyak giler neh kan
dah la masa tuh malaysiakini.com pun down gak several times.

so semua masuk blog aku sebab aku ada buat print screen.

sungguh tak ku sangka benda camni akan terjadi. hehe

ada apa2 petua ke tak kasi database error camtu ek ?

ada a few times aku kena error pasal database

hengatkan pasal bandwidth, tapi bila aku contact hosting company ok adjer.

hehe 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Traffic Mengganas kat KNizam Artwerk Malam & Awal Pagi Tadi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.