Traffic Mengganas kat KNizam Artwerk Malam & Awal Pagi Tadi !

masa aku update pasal result General Election 2008 malam tadi, aku perasan traffic ke blog aku makin menggila masa dah nak tengah malam.

masa pukul nak dekat kul 12tgh malam siap ada database error lagi.

hampeh tul la. haha

bukan sekali kena tapi ada la dalam 4 or 5 kali.

semua nak masuk serentak. ni mesti ada yang refresh banyak giler neh kan
dah la masa tuh malaysiakini.com pun down gak several times.

so semua masuk blog aku sebab aku ada buat print screen.

sungguh tak ku sangka benda camni akan terjadi. hehe

ada apa2 petua ke tak kasi database error camtu ek ?

ada a few times aku kena error pasal database

hengatkan pasal bandwidth, tapi bila aku contact hosting company ok adjer.

hehe 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Traffic Mengganas kat KNizam Artwerk Malam & Awal Pagi Tadi !

  1. pergh…. ganas gila 885.. aku nak cecah ko nye visit yg standard pon mencungap…hohohoh

    topo’s last blog post..tick,TAG,toe…

    Reply

  2. topo : heheheh tu la pasal. traffic tinggi giler sampaikan website aku down terus. haha 🙂

    Reply

  3. FYI, blog ko memang lembab masa loadnya. Mana ko host ar? Keke.

    affuan’s last blog post..Tragedi Rusila – Pengundi kena tembak

    Reply

  4. apa kah database error nye tu KNO?

    ucin’s last blog post..The Best Acoustic Cover Ever

    Reply

  5. affuan : lembap masa biler neh. masa malam tu ke. haha

    ucin : something like general message saying a database error. now dah ok dah. hehe 🙂

    Reply

  6. so betul la malaysia kini punye site down sbb heavy traffic. mulanya ingatkan down sbb dah kena tapis hahaha!

    nasib baik kau buat printscreen. buleh gak baca intisari berita. nak harapkan rtm n tv3, lembab sgt..

    Reply

  7. aini : heheheh traffic menggiler la mlm tuh. haha 🙂

    Reply

  8. samapi ke penang org kata sources from the internet supplies faster electeion results upates

    Reply

  9. kawaii : depa underestimate the power of internet la noooo

    Reply

  10. ni semua gara-gara election results lah .. tv3 dan rtm sungguh lembab dalam mengeluarkan keputusan kekalahan kerajan barisan nasional. aku pun kena tempiasnya, about 1K unique hits on saturday alone.

    btw, heran gak aku .. pak lah masih ber’jaga’ walaupun dah lewat malam.

    azwanhadzree’s last blog post..NuffNang Kept Their Word

    Reply

  11. azwan : hehehe aku nyer siap down lagi malam tuh. tension aku kejap. haha 🙂

    Reply

  12. site aku oke lagi malam tu .. bandwith mencukupi and server hosting aku pun nampaknya ok menangani the election tsunami

    azwanhadzree’s last blog post..NuffNang Kept Their Word

    Reply

  13. azwan : hehe aku check bandwidth ngan hosting ok jer. banyak lagi load balancenyer. tapi ada something on database error ke mende ntah. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge