Tradisi Kad Raya Perlu Dihidupkan Balik

Hehe best je rasa bila dapat kad raya kan. Mmg make my day lah
Kad kat atas nun from screwboy. Aisey x leh letak link la kalau direct post from e71 ni
Cantik kad neh kan, from suruhanjaya tenaga some more. Hehe
Terkejut gak aku pehal la plak ada kad raya pepagi kat atas meja kan
Aku rasa dah sampai semalam tapi aku dapat hari neh.
Kaler gold gitu. Mmg bercahaya bila dipantulkan.
Eh jangan lupa malam ni dah mula malam ke 21
10 ramadhan terakhir yang menjanjikan kita dengan malam 1000 bulan
Kena perbanyakkan ibadat lagi ni
Semoga kita semua akan ketemu dengan malam lailatul qadr yang berkat itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Tradisi Kad Raya Perlu Dihidupkan Balik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.