Tradisi Kad Raya Perlu Dihidupkan Balik

Hehe best je rasa bila dapat kad raya kan. Mmg make my day lah
Kad kat atas nun from screwboy. Aisey x leh letak link la kalau direct post from e71 ni
Cantik kad neh kan, from suruhanjaya tenaga some more. Hehe
Terkejut gak aku pehal la plak ada kad raya pepagi kat atas meja kan
Aku rasa dah sampai semalam tapi aku dapat hari neh.
Kaler gold gitu. Mmg bercahaya bila dipantulkan.
Eh jangan lupa malam ni dah mula malam ke 21
10 ramadhan terakhir yang menjanjikan kita dengan malam 1000 bulan
Kena perbanyakkan ibadat lagi ni
Semoga kita semua akan ketemu dengan malam lailatul qadr yang berkat itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Tradisi Kad Raya Perlu Dihidupkan Balik

  1. Bestlah sbb maseh org ingat
    kat awak. Lawo kad tuh.

    Reply

    KNizam Reply:

    eriyza : hehe tuh la kan. dapat kad raya real neh feel dia lain sket. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. uwaaa.. aku takde sape nk bg kad raya.. ni mesti member2 dah bajet nk guna sms je ni.. sure malam raya nanti aku tak on hp. sape suruh htr ucapan guna sms. dah tu, ayat smua slapstik. yg dah baca tahun lps, baca lg utk tahun ni dan begitulah utk tahun2 yg seterusnya.

    neway.. nice card ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : haha jam la line malam raya nanti tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. wait for my kad, ok

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : bila dijagka sampai ek ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. cun! dulu time populariti kad raya masih tinggi. sekurang-kurangnya boleh la dapat lebih kurang 30 kad raya.

    tapi skang ni terasa sunyi pula. 3 4 kad pun susah nak nampak hu3.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tuh la kan. rindu la ngan zaman2 hantar kad. even hantar kad kat rakan sekelas sebelah lagi tuh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. I would 2nd that thought … masa kecik2 dok kalut laa cari kad raya nak antaq kat member apa bagai .. hanya member tuh dok sebelah meja dalam kelas jaa pun .. hehehehe …

    I’ve got to admit you’ve got an interesting blogsite .. keep blogging and informing ya ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    jeebsion : hehe thanks man ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. dulu masa kecik kecik, kalut tunggu pakcik posmen hantaq surat. sebab tunggu kad raya punya pasal, tapi sekarang ni apa dah jadi? sms je banyak menggantikan kad. tak syok betol.

    sampai sekrang aku masih lagi simpan kad2 raya dulu2

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : haha aku pun hengat time tuh. bila posmen datang berlumba pergi ke depan rumah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Teringat masa sekolah dulu, siap bt pertandingan sapa dapat kad raya paling byk… Hehe… Pastu masa sek rendah siap jual kad raya kat sek… Untung tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe masa sekolah rendah siap beli kad raya sekeping kecik tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. mmg besh pin dpt kad raye…
    lain berbanding cam virtual kad…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. feel dia priceless la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. dah dua tahun x dpt kad raye..hehheeh..kat opis aku pun xde nak praktikkan amalan murni ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    encikbeliau : la kesian kat ko. nanti la raya tawon depan aku hantar. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. sampai tak pegi sensasi sahur. semua tanya mana la blogger tersohor haha

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : hehe cannot make it meh. kena balik melaka la pulok.

    Reply

  11. aku tetiap tahun dapat kad raya dari kompeni insurans, bank-bank pemiutang.. tk pernah balas pun.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    maoi : haha itu semua kita panggil kad raya tidak dikenali. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge