Towards Pakistan – A Digital Magazine Promoting Pakistan Tourism, Akhirnya Jumpa Juga Dengan Magazine Yang Promote Pakistan, Especially the Beautiful Northern Areas !

semenjak aku sampai ke islamabad pada oktober tahun lepas, aku perasan satu benda je

aku perhatikan pakistan ni banyak sangat tempat pelancongan yang menarik untuk aku explore

tapi sayangnya bila aku tengok local tv dan local magazines, takde satu pun yang promote tourism pakistan

xde langsung rancangan jalan-jalan cari makan or cuti-cuti pakistan di tv

susah nak jalan-jalan kat sini sebenarnya. kalau nak jalan kena buat research kat internet adjer

tu pun kadang2 dapat info kadang tak dapat. so ended up dengan buku lonely planet travel pakistan and the karakoram highway je

seb baik la info dalam buku tu banyak membantu aku nak jalan2 kat pakistan ni

almost semua hotel dan tempat jalan2 menarik ada dalam buku tuh ok

kali ni aku perasan ada group pakistan photog yang buat digital magazine pasal tourism pakistan

memang boleh dipuji la sket kan. hehe download la this travel magazine pakistan kat sini

mmg respect dengan gambar depa yang stunning dan menarik wooooo hehe

selamat berpuasa !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge