Touch N Go & Smart Tag DUKE Highway

Aku rasa mgmt duke kena check la hal neh
Perkara neh berlaku bukannya sekali ok
Dah banyak kali dah
aku tengok touch n go ngan smart tag booth mcm bermasalah je kat duke neh
Lambat sangat palang tu nak naik ok
Memang la kadang driver nyer card yg bermasalah tapi bukan semua ok
Aku pun pernah kena palang tu lambat nak naik
Kalau hujan lagilah worst kan
Lorong yang paling laju neh tetiba jadi slow dan jam giler
Dulu ada gak aku tgk duke letak staff dia kat situ, sekarang dah takde plak
Take note duke ok ! Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Touch N Go & Smart Tag DUKE Highway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.