Touch N Go & Smart Tag DUKE Highway

Aku rasa mgmt duke kena check la hal neh
Perkara neh berlaku bukannya sekali ok
Dah banyak kali dah
aku tengok touch n go ngan smart tag booth mcm bermasalah je kat duke neh
Lambat sangat palang tu nak naik ok
Memang la kadang driver nyer card yg bermasalah tapi bukan semua ok
Aku pun pernah kena palang tu lambat nak naik
Kalau hujan lagilah worst kan
Lorong yang paling laju neh tetiba jadi slow dan jam giler
Dulu ada gak aku tgk duke letak staff dia kat situ, sekarang dah takde plak
Take note duke ok ! Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Touch N Go & Smart Tag DUKE Highway

  1. aku rasa ramai pengguna ter touch diorang punya staff card lah bukan card touch n go hehehe

    Reply

  2. aku rasa palang tu malas nak naik, penat puasa

    Reply

  3. biasalah..awal2 tubuh dan dirasmikan jer jage..lepas tu tggl macam tu jer

    Reply

  4. la… komplen la kat Duke punya website. 😛

    Reply

  5. biasalah tu bro.. dah kena ‘bising’ baru nak bertindak.

    Reply

  6. rupanya robot pun pandai malas juga ya? klu nak fikir balik robot pun perlu servis sama juga macam manusia kan?

    abislah dah kena komplen kat blog popular ni ha3

    Reply

  7. zamz : haha banyak la ko. dua kali je la. haha 🙂

    Reply

  8. haritz : hehe mugnkin jugak. dia nak kamben golek tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  9. roslan : hehe biasa la. lepas tuh mcm hampeh kan. hehe 🙂

    Reply

  10. buzzy : dah complain. kita tengok apa diaorang nak jawab ok. hehe 🙂

    Reply

  11. mus : highway baru tuh kan. patutnya semangat baru la. bukan kita tak bayar diaorang kan. hehe 🙂

    Reply

  12. megat : haha aku dah email diaorang sekali. dengan bukti bergambar mcm kat atas. hehe 🙂

    Reply

  13. apa lah korg nih….bek buang ja trus palang robot tuh lg bagus n senang betol x….x payah nak bayar tol lg 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sangbogol : hehe aku setuju! hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge