Top 12 NewsSite/Websites/Blogs To Get the Latest News of PERAK Drama !

neh yang aku paling benci

bila ada hal2 mcm pilihanraya, tanah runtuh etc mesti mainstream media hampeh

tapi takdelah semua kan. hehe

ada jugak la yg cuba nak buat live coverage kan. hehe

wokay korang sure susah giler nak dapatkan news pasal drama kat perak kan

so dengan ini knizam artwerk mempersembahkan

top 12 blog/newssite yang korang kena refresh pasal perak drama !

enjoy !

setengah site tuh dah version html dah pun.

mari kita tengok site mana yang paling banyak hits or paling cepat padam ! haha

bernama

malaysiakini

berita harian

tukar tiub isham rais

the star

tko tranung kite

malaysian insider

agenda daily

utusan malaysia (pehal kelabu je ni?)

perak express

notoumno blog

anilnetto blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Top 12 NewsSite/Websites/Blogs To Get the Latest News of PERAK Drama !

  1. bagus! rajin betul ko kumpul info ni.

    Reply

  2. megat : hehe thanks 🙂

    Reply

  3. hohoh. akoo apdet kat plurk je!

    Reply

  4. st : hehe malas la aku nak join plurk tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge