Top 100 Blogs from Malaysia by MalaysiaDailyVoices.com :)

stumbled upon this malaysia daily voices website just now

this website listed the top 100 bloggers from malaysia

u might wanna check whether your site is in the rank or not.

hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Top 100 Blogs from Malaysia by MalaysiaDailyVoices.com :)

  1. sekilat ikan diair, me dah tahu.. memang xde blog ‘Memang Lumayan’ me yg itteww.. uhuhu

    en_me’s last blog post..pulau batu tikus

    Reply

  2. en_me : hehe nantilah masuk rank lah tuh. no 101 kot. hehe 🙂

    Reply

  3. Nak kate semua tu otai, tak la jugak. Ni ikut crony ni.

    NoktahHitam’s last blog post..New Theme – Just Not Ready

    Reply

  4. hahaha.. aku rase aku penah view 3 site je dari 100 yang listed kat situ.

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  5. noktahhitam : hehe biasalah tuh 🙂

    fuq : hehe tak lama lagi blog ko masuk la tuh 🙂

    Reply

  6. @Knizam

    hoh.. mustahil. im not much into blogging pon. haha.. pasni ill concentrate the articles on Joomla and architectural stuff.

    =)

    Reply

  7. fuq : ko kan ramai peminat from outside malaysia. ok aper. hehe 🙂

    Reply

  8. betul tu.. kroni mereka dan keluarga mereka.. i’m back 🙂

    apis17’s last blog post..jalan2 ke presint9

    Reply

  9. apis17 : hehheh rileks2 🙂

    Reply

  10. list nih tak leh pakai, except kenny sia dan beberapa blog politic. Yg lain, mmg tak penah dengo. Klu letak knizam.com pun ok apa

    zaki blogjer’s last blog post..test my twitter plugin

    Reply

  11. zaki blogjer : hehe even kenny sia pun dah nak stop blogging. hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge