Top 10 Cereals Of All Time !

ada2 ada la yang diaorang neh buat kan

hehe apa fav cereal korang masa kecik2 dulu ?

ke masa dah besar pun makan cereal lagi ?

hehe 🙂

Top 10 Cereals Of All Time !

kat bawah neh plak pasal

The Top Ten Funniest Breakfast Cereals

hehe macam2 la diaorang neh kan

cikadees !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Top 10 Cereals Of All Time !

  1. erk…tak de la
    zaman kak jie…makan bubur nasi
    tak pun mak lenyek pisang…pisang tu dibakar dulu tau

    Reply

    amoi Reply:

    oh kak jie mkn bubur nasik n pisang je ek…saya tatau la mak saya bg mkn pe…hehe…sama la kot bubur nasik…jimattt 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : hehe jimat membawa berkat. ekonomi selamat. hehe rhyme kan. hehe 🙂

    Reply

    amoi Reply:

    haha…boleh masuk pertandingan pantun hi….thehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : hehe sila2 lah berbalas pantun semua blogger ya 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe samalah la k jie. hehe 🙂

    Reply

  2. sedap ooo…rugi sapa x mkn n kaya dgn pelbgi zat.
    Oats very rich in folic acid, those yg nak slim down ia pelawas yg sgt baik n delay the gastric emptying,jd perut sentiasa kenyang hehehe…n penyah kolestrol yg baik. Nestum very high in iron content jd siapa yg kurang drh(anemia)selain kerang n hati elok amalkan ini. Ok…info for morning tips hehehe…

    Reply

    amoi Reply:

    wah ruza…very informative…tq2 for the info…eh…dah cam blog aku plak…hehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : apa lagi buat la satu topic pasal ni. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    ruza : owh info yg bagus. boleh buat topic for blog post neh. hehe 🙂

    Reply

  3. aku sampai besar mkn lagi nestum…bak kata ruza leh kurangkan kolesterol…huhu…

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : aku mmg tak lau la nestum2 neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge