TMNet Streamyx Sambut Tahun Baru Dengan Speed Slow Giler Hari Ini !

01.01.09

streamyx sembab giler.

mcm siput nak race 100mm adjer

bengang aku

bayar bulan2 jugak

last2 speed cam hampeh !

come on la streamyx.

dah la korang conquer fixed line kan

so buatlah kerja betul2 ok !

and maxis broadband – x payah nak bangga sangat la.

korang pun lebey kurang jugak ok !

ptuuuiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “TMNet Streamyx Sambut Tahun Baru Dengan Speed Slow Giler Hari Ini !

  1. dulu kite pakai maxis broadband speed hampeh gile..nak2 lagi kite duk tganu..dahla bayar mahal..skang pakai celcom broadband alhamdulillah.. wlaupon beli modem mahal, tapi bayar bulan2 ok la.. speed pon puas ati laju je..bole tgk cite kat youtube lagi. hek3

    Reply

  2. zahirah : hehe laju eh 🙂

    Reply

  3. tula knizam..bertukar la kepada celcom hahaha

    Reply

  4. streamyx = siputmyx
    Celcom, Maxis, DiGi, iZZi, Umobile – Berokband.

    Semua same jer ampes… aku dah subscribe 3 jenis berokband
    tadek jurang perbezaan… cume harga jer lain.. speed… tetap
    macam puaker~

    Kreuger®

    Reply

  5. zamz : haha semua sama je lah. semua siput sedut masak lemak cili api.. haha 🙂

    Reply

  6. kreuger : tu la kan. aku rasa semua hampeh sungguh la. bengang aku. !

    Reply

  7. btul tu kawe setuju cadangan awak tu berokband macam beruk matyeh

    Reply

    KNizam Reply:

    korie : mmg lembap giler kan. hehe 🙂

    Reply

  8. korang x bersyukur… kalau streamyx x dak la kat malaysia ni korang nak pakai internet apa?? lu pikir la sendiri

    Reply

    KNizam Reply:

    none : haha syukur giler la sekarang neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge