Time Lapse Yang Paling Menarik ! – 17 Countries. 343 Days. 6237 Photographs. One Incredible Journey

wow! tak pernah lagi aku tengok time lapse yang sungguh cool macam ni kan

boleh around the world in 5 minutes je. macam-macam tempat ada dalam time lapse ni

ni yang terasa nak menjelajah ke dunia luar ni. dok terperap dalam negara pun x guna juga kan 🙂

jauh perjalanan luas pemandangan, betullah kata orang tua-tua tu.

let’s pack! let’s get lost! NatGeo Adv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Time Lapse Yang Paling Menarik ! – 17 Countries. 343 Days. 6237 Photographs. One Incredible Journey

  1. Wow, menarik. Saya teringin nak pergi kawasan2 dengan green mountains dan ada waterfalls… cantiknye… hmmm, kena simpan angan2 dulu, nanti simpan duit pulak. hihi

    Reply

    KNizam Reply:

    ijan : hehe tu la kan best la hiking ni kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge