The X-Files | I Want To Believe Movie 2008

giler lama tak dengar apa2 berita pasal x-files neh

dulu one of fav aku masa belajar kat uni. haha 😮

dah keluar filem rupanya siri x-files neh :up:

official site here ya :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “The X-Files | I Want To Believe Movie 2008

  1. Ni bukan cerita hantu kan… ni cuma cerita seram jer kan.. hmmm sok senin abg bear nak nengok lah pepagi punya..

    Beruang Madu’s last blog post..JOGJA – SECOND DAY, PART THREE (DRAMA)

    Reply

  2. beruang madu : hehe cerita seram je. hantu lagu best cerita melayu. hehe 🙄

    Reply

  3. masa sekolah dulu selalu make sure tak miss series ni…

    kawaii_desu’s last blog post..what should i do??

    Reply

  4. kawaii : hehe setiap rabu kat tv2. haha :confusedlot:

    Reply

  5. citer ni popular time saya secondary school
    terasala mudanya…
    lol hehehehehe

    luna’s last blog post..Destinasi Bajet-Season 2-Tioman Island

    Reply

  6. luna : hehe semua tergila2kan x files dulu kan. hehe 😥

    Reply

  7. best ke citer ni?
    my fren suggest utk tgk Sex and The City…
    tgh mencari2 masa utk itu…
    last time i was so frustrated sbb tak sempat tgk
    Ayat2 Cinta…hahaha…film tu dh hbis about 1 week br sy ke KLCC
    dan tanya org tiket…dia reply..’dah seminggu habis kak’
    hahahahahha

    luna’s last blog post..The Dark Knight

    Reply

  8. luna : rasa cam best. tapi mungkin slow gak la. standard mulder la. hehe :confusedlot:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge