The Spotlight Is On You !

hehe gambar neh aku amik kat kem lambaian danau, jasin melaka

dah lama dah gambar neh tahun 2005

masa tuh aku baru je beli digicam sony dscw1 (yg aku guna sampai sekarang)

masa neh dah nak senja. memang cool la dok kat tasik neh

errrr tak payah click or vote kat gambar atas tuh ok

aku pun dah malas nak masuk that contest. hehe :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “The Spotlight Is On You !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. cantik2..
    aku ske amek gambar tp xske fotografi.. huhu
    http://adlan86.fotopages.com

    myadlan’s last blog post..Welcome to Pulau Pinang

    Reply

  3. adlan : la ko pun ader fotopages gak ek. hehe :confusedlot:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge