The Social Network (2010) – Facebook The Movie ? Apakah ?

haha ntah hapa2 betul la depa ni kan

sampaikan facebook pun boleh jadik dalam movie dah ni ok

tapi kalau keluar aku rasa mcm nak tengok gak ni sebenarnya hehe

check out the official blog here

– – – –  – –

source here

The Social Network is an upcoming 2010 drama film directed by David Fincher about the founding of Facebook and the phenomenon. The film features an ensemble cast which consists of Jesse Eisenberg, Brenda Song, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Rooney Mara and Armie Hammer. The film was written by Aaron Sorkin and adapted from Ben Mezrich‘s 2009 book The Accidental Billionaires: The Founding Of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genius, and Betrayal. The film is distributed by Columbia Pictures and is set for an October 1, 2010 release.

None of the Facebook staff, including founder Mark Zuckerberg, will be involved with the project. One of the co-founders, Eduardo Saverin, was a consultant for Mezrich’s book.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “The Social Network (2010) – Facebook The Movie ? Apakah ?

  1. cool..mmg kena tgk ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe best wooooo mmg kena que la kan heheh 🙂

    Reply

  2. ayark, video kena block plak. tak dapat eden nak nengok aihs.

    Reply

    KNizam Reply:

    isa : hehe tengok kat rumah je la hehe 🙂

    Reply

  3. dia ada tayang kat Malaysia ke?
    T_T
    http://www.imdb.com/title/tt1285016/releaseinfo
    tak nampak pun nama malaysia include dalam tu.
    kalau jadi tayang, bagus lah!
    keh keh keh

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : aku pun tengah tunggu gak ni hehe 🙂

    Reply

  4. Jadi tayang kat Malaysia 😀
    tapi bukan bulan 10 ahh. Tayang bulan 11 nanti
    18/11/2010 is the confirm date for it

    yeah!

    Reply

    KNizam Reply:

    amoi : jadi la kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge