The Road (2009) Trailer in HD

perghhhhh mcm best je trailer the road neh kan

trailer diaorang neh kalau x best mmg tak sah kan

cuba la kalau filem melayu buat trailer segempak neh

surelah akan pecah panggung. hehe 🙂

release october 2009 ok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “The Road (2009) Trailer in HD

  1. aiseh bro, tenet me tak gempak .. sengal xleh nak men ‘awak tiub’ larr fulakkks.. uhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe kena upgrade ke 4mbps tuh en_me hehe 🙂

    Reply

  2. bro. tgk bajet laa…
    kite setakat cicak men je…
    huhu…yg lain tak berani nk kuar bajet besar…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : eh yasmin ahmad boleh buat apa. ehe 🙂

    Reply

  3. huish kagumnye tgok trailer ni.. walaupun lama giler nak buffer tp berbaloi gak la… hohoh bila la MAlaysia nak capai tahap ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    awekcute : hehe actually takde la susah mana kan. hehe 🙂

    Reply

  4. msti tgk ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : hehe kena pecah panggung sekali la kan. hehe 🙂

    Reply

  5. bro, intro dah best. jangan citer plak tak best..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zuriaf : haha yg tuh aku x jamin la kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Wah, King Aragon berlakon nih…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : tuh la pasal. king aragorn tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  7. melihat tajuk mmg sy tak berkenan nak tgk tapi..bila dah tgk trailer..baru berapa saat trailer main dah rasa teruja..tp diorang suka buat cerita ttg kemusnahan masa depan..mgkin utk mengingatkan kot..

    Reply

    KNizam Reply:

    firdee : yep tajuk cam hampeh. tapi sekali trailer cool giler kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge