“The Real Meaning of Facebook” at Saharil Conteng @ saharil.com !

yang ni mmg lawak la. hehe

saharil ko mmg betul2 artist lah !

just click the image to read further !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to ““The Real Meaning of Facebook” at Saharil Conteng @ saharil.com !

  1. wahaha..aku gelak btol la dgn pic ni..
    btol jugak ye.. 😀

    mahsyar90s last blog post..Alahai..ini kisah aku la..

    Reply

  2. kah…kah…kah…. boleh masuk raja lawak nie

    Reply

  3. hahaha… aku masih x reti nak pakai facebook… tp kata2 sahril itu mmg ada betulnya.

    Reply

  4. mahsyar90 : heheeh tu la pasal. memang lawak giler. hehe 🙂

    noni : raja lawak 1st class la 🙂

    hayat : hehe cubalah berfacebook ya 🙂

    Reply

  5. haha cool cool.

    Reply

  6. sya : hehehehe 🙂

    Reply

  7. Haha.. tak boleh blah!

    saffas last blog post..Random Photos & …

    Reply

  8. saffa : hahahahaahaahahaaha 🙂

    Reply

  9. mmg kreatif nk mampos si saharil ni. klakau giler. mn la si mamat ni leh dpt idea gila babi nye klaka cenggini. salut salut 😀

    syams last blog post..Withdrawing Money From ATM

    Reply

  10. syam : tu la pasal creative giler ah 🙂

    Reply

  11. kreatif la si saharil ni..
    apa yg dia tulis tu betul.. social network ni bkn best sgt pun..
    ak join pun coz nk in touch ngan member je..
    pada ak x kenal x add..huhu

    Reply

  12. izzat : tu la pasal kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge