The New Islamabad International Airport at Fateh Jhang Will Complete in June 2011 ?

masa aku tengah bloghopping tadi ternampal plak youtube ni

pasal pembinaan the new islamabad international airport kat area fateh jhang

dijangka akan siap pada june 2011. harap2 xde delay la kan. hehe

kalau dah ada airport baru bagus la sket. harap2 air asia or mas dah boleh terbang direct KUL-ISB la lepas ni

bolehlah kalau nak balik2 weekend ke apa kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “The New Islamabad International Airport at Fateh Jhang Will Complete in June 2011 ?

  1. hai, knizam artwerk

    nama i sabrina. a tertarik dengan artikel flight dari KUL ke ISb..
    i nak minta pertolongan dari u untuk gather beberapa information,jika u tidak keberatan,please share it with me

    i plan nak pergi islamabad next year february, but i tak tau macam mana nak booking cheap flight to ISB??this wil be my 1st time to oversea

    please,jika u tidak keberatan,share with me how do i book a ticket???

    thank u
    i apreciate ur help

    🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sabrina : boleh check kat thai airways website ya. tq

    Reply

  2. thank u soo much friend.
    surely i wil check the website

    thanks again,i appreciate ur help
    🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    sabrina : no problem

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge