The Mask (1994) – Masih Lagi Best Kalau Tengok Balik ! Hehe :)

tadi ada ditayangkan semula filem the mask kat tv3

walaupun cerita dah lama, since 1994, masih lagi best kan

hehe banyak adegan2 menarik dalam filem neh

aku hengat lagi tengok filem neh kat rex cinema kat ipoh

masa tuh manalah ada gsc, tgv segala bagai neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

saksikanlah official trailer the mask kat bawah

dan juga beberapa adegan best dalam antara filem pertama jim carrey dan cameron diaz neh !

the balloon animal scene

antara scene yang paling cool giler

selamba je mamat hijo neh main2 ngan balloon tuh kan

paling power masa keluar senapang power. haha

coco bongo dance scene

neh antara scene paling best

sebab jim carrey dance dengan cameron diaz

dengan pakai baju kuning giler terang dowh !

hillarious park scene (kelakar giler!)

haha masa neh siap ada scene merokok tu

siap tembak asap love dowh! haha

the early transformation scene

haha masa neh paling tak tahan masa nenek tuh nak tembak dia

selamba je toing toing toing pastu blah ke bank nak merompak. haha

cuban pete scene (dance with the police!)

haha yang neh pun cool gak. memang best

muzik best. nyanyian pun best. last2 semua polis selamba terikut2 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “The Mask (1994) – Masih Lagi Best Kalau Tengok Balik ! Hehe :)

  1. hahaha…
    mmg hilarious gile cite nih…
    baru je lepas tgk tadi…
    aku suke tgk milo…
    same klaka ngn ipkiss…
    mmg sidekick yg seswai laa…

    dan-dan je kan ko buat entry the mask nih kan???

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe biasalah aku kan suka live posting. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. pergh tros wat entry the mask
    the mask memang movie fav sy

    jim memang the best!

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : hehe inilah namanya live posting ok ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Hehe…aku pun tengok2 while makan kat luar tadi..

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : tuh la kan best giler ah ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Sakit gile perut aku tgk cite ni huh..

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : hehe mmmg lawak ghiler jim neh ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. cerita ni memang best pun… sangat menghiburkan…

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : tuh la kan. suka la ngan graphic dia. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. haha.. layan gak malam tadi.. mmg best.. teringat memory zaman kecik2.. walau dah pernah nengok, tapi dah lama sangat sampai lupa… ni dah nengok balik, baru pecah perut balik…

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : hehe mmg pecah perut aku gelak ngan mamat kepala hijau neh. milo pun cool ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. masa ni jim carey tgh top..

    Reply

    KNizam Reply:

    strozze : aku siap tengok kat rex ipoh pastu balik koleq naik mel kul 3 pagi hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Cait, ko telah membuatkan aku pegi memuat turun kesemua episod The Mask kat YouTube. Esok aku nak pegi beli CD dia, tak kire.. huhuhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    mk : haha tengok jangan tak tengok. mmg gelak giler nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. i like it masa adegan yg ade menari, mmg jim carrey ni ade style … i likeeee

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : yep mmg cool giler filem2 dia kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. hehe..memang best layan semula cite2 camni..

    Reply

    KNizam Reply:

    earnword : hehe best giler kan. gelak giler aku malam tuh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. ::: [huhuhu] nih citer kelmarin nih kan? sempat tuh masukkan
    ::: dlm blog [hehe] tapi ada org tgk citer nih sbb nak tgk artis
    ::: cameron diaz.. [ekekeke]..

    Reply

    KNizam Reply:

    reactivatezul : hehe ko dah join blog eh. cool dowh ! haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. ::: [hehehe] join blog lama dah.. tapi bersawang.. malas nak
    ::: update sumer blog saya sekaligus, jawab komen lagi, byk
    ::: tuh [huhuhu] la nih dah pindah dr FP ke Blogspot, still masih
    ::: tumpukan pada satu blog sahaja..

    ::: tapi bro awat reply nih auto masuk email? [huhu] bukannye
    ::: apa, saya jarang bukak email [hehehe].. neway TQ bro!

    ~ wordpress saya pon bersawang [ekekeke] ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : hehe slow2 jangan terburu. update blog secara rileks dulu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge