The Mask (1994) – Masih Lagi Best Kalau Tengok Balik ! Hehe :)

tadi ada ditayangkan semula filem the mask kat tv3

walaupun cerita dah lama, since 1994, masih lagi best kan

hehe banyak adegan2 menarik dalam filem neh

aku hengat lagi tengok filem neh kat rex cinema kat ipoh

masa tuh manalah ada gsc, tgv segala bagai neh kan. hehe 🙂

saksikanlah official trailer the mask kat bawah

dan juga beberapa adegan best dalam antara filem pertama jim carrey dan cameron diaz neh !

the balloon animal scene

antara scene yang paling cool giler

selamba je mamat hijo neh main2 ngan balloon tuh kan

paling power masa keluar senapang power. haha

coco bongo dance scene

neh antara scene paling best

sebab jim carrey dance dengan cameron diaz

dengan pakai baju kuning giler terang dowh !

hillarious park scene (kelakar giler!)

haha masa neh siap ada scene merokok tu

siap tembak asap love dowh! haha

the early transformation scene

haha masa neh paling tak tahan masa nenek tuh nak tembak dia

selamba je toing toing toing pastu blah ke bank nak merompak. haha

cuban pete scene (dance with the police!)

haha yang neh pun cool gak. memang best

muzik best. nyanyian pun best. last2 semua polis selamba terikut2 haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “The Mask (1994) – Masih Lagi Best Kalau Tengok Balik ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.