The Lucky Laki – Superman (HD)

haha aku hengat lagu neh main2 ke apa

sekali selalu plak main kat radio

ketiga2 neh anak ahmad dhani dewa19 rupanya ek

haha layan kan je lah ok.

sedap la plak suara budak2 neh

– – – – –

reff:
aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku

ayahku selalu berkata padaku
laki-laki tak boleh nangis
harus slalu kuat
harus slalu tangguh
harus bisa jadi tahan banting

tapi ternyata sakitnya cinta
buat aku menangis

repeat reff

ayahku selalu memarahi aku
jika jatuh air mataku
kata ayah slalu air mata itu
adalah tanda kelemahan

tapi ternyata air mataku
ternyata jatuh juga

repeat reff

ayahku tersayang maafkanlah aku
jika aku masih menangis
masih belum bisa menjadi seperti
apa yang ayah selalu mau

kita berjanji ’tuk tidak lagi
menangis karena cinta

repeat reff [3x]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “The Lucky Laki – Superman (HD)

  1. huh, ok gak bdk2 ni nyanyi..

    Reply

    KNizam Reply:

    suhz : best woooooooo and singer siap suara garau lagi. hehe 🙂

    Reply

  2. 1st time aku dgr pon mcm x caye bdk2 nyanyi..2 3 kali ley trlayn plk.hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : hehe suara yang kedua tuh garau gak. hehe :0

    Reply

  3. ko same je mcm chokilala,minat lagu ni 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tapi serius lama2 dgr mcm layan la plak. haha 🙂

    Reply

  4. aku search video ni kat redtube youtube tak jumpa2.. top2 dah menepek kat sini.. huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe punya la banyak video neh mcm mana la ko boleh x jumpa ek. hehe 🙂

    Reply

  5. serius, aku telah jatuh cinta dengan lagu ini. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : hehe lagu yang rancak. ahmad dhani dewa19 yang buat neh. patutla cool giler. hehe 🙂

    Reply

  6. superman patah kaki.bagaimana nak terbang.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe superman kan ada healing power. gunakan adjer. haha 🙂

    Reply

  7. nak drum code

    Reply

    KNizam Reply:

    yuuri : hehe kena google lah kot. hehe 🙂

    Reply

  8. hi mmg aku minat gile lagu ney…
    so budak2 die pun cute…

    Reply

  9. daniel : hehe giler terer diaorang neh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge