The Launch of The Official Website for FIH Hero Honda Hockey World Cup 2010 at New Delhi India & Watch Live Streaming Video of the Games! Nor Forgetting the FB & Twitter for FIHWC2010!

wahhhh ni yang best ni kan

official website for world cup hockey 2010 yang dijangka bakal berlangsung di new delhi weekend ni dah up dah

click kat sini kalau nak tengok official website tuh!

so bolehlah dapat update online lepas ni kan

aku hengat nak pergi, tapi bila fikirkan pasal safety reason, terus tak jadi

malaysia tak masuk final world cup 2010 kali neh sebab kalah masa qualifying match dulu

so sokong pakistan je la kali neh. hehe 🙂

opening match pun between pakistan ngan india. sure lah akan sengit gila kan. hehe 🙂

best woooo world cup ni

kali neh mmg betul2 connected online lah

sebab world cup hockey 2010 dah ada facebook fan ngan twitter page sekali

siap ada live streaming lagi. tapi kena  bayar la plak dowh

in euro some more the fee for live streaming kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “The Launch of The Official Website for FIH Hero Honda Hockey World Cup 2010 at New Delhi India & Watch Live Streaming Video of the Games! Nor Forgetting the FB & Twitter for FIHWC2010!

  1. mentang-mentang sekarang di Pakistan.
    sanggup sokong mereka.hehehe……..

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : haha dah msia tak masuk final kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge