The Infamous Song of Wash Your Hands Too, Podcasted by Mr Brown !

giler ah

mr brown neh buat podcast pasal swine flu nak suruh orang ramai basuh tangan lepas keluar toilet etc

memang cool giler lagu tuh. sungguh sarcastic dowh. hehe 🙂

tak lama lepas tuh….

sekali fan dia selamba je buat video untuk lagu tuh

siap dengan lirik sekali beb

diaorang amik vid wondergirls tuh

click here to watch it over at mr brown show !

posting asal atau podcast lagu mr brown kat sini

download the mp3 here

macam2 la diaorang neh kan. ada2 saja idea nak buat lagu ngan video clip

apa2 pun layan kan jelah ok. hehe 🙂

apa2 pun harap semua dapat menjaga kebersihan masing2

sekarang dah main merebak la h1n1 neh kan

harap2 tak makin menular kan

makin bahaya dah sekarang neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “The Infamous Song of Wash Your Hands Too, Podcasted by Mr Brown !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.