the blog readibility level

heheheheh taraf high school je ek! hampeh je….hahahahaa

korang cuba lar kat sini 🙂

cash advance


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “the blog readibility level

  1. perghh..high school ek bro..aku elementary je…

    Reply

  2. zuriaf : la lagi la teruk tuh. heheheheheh 🙂

    Reply

  3. Pingback: Elementary Level Readership | Noktah Hitam

  4. congrats bro.. gue punya pun elementary gak.. cet! haha..

    Reply

  5. mucs : hehehehhe bila nak dpt tahap genius tuh kan. 🙂

    Reply

  6. Ahahahhaha, saya pun high school

    Reply

  7. doc ubie : high school musical kah ? hehehehe

    Reply

  8. takkan bole dapat kot.. hehe.. saya rasa, algorithm tu dia kira guna url web kita. so kalau itu macam, selagi tak tukar url, takkan naik ‘pangkat’ la blog kita.. 😉

    Reply

  9. mucs : so kena ada domain sendiri la ek

    Reply

  10. Mine is junior high school.

    Reply

  11. abedib : wahhhh tinggi sket ya 🙂

    Reply

  12. Memang ikut URL.
    Kalau guna Blogspot, lagi senang dapat tahap tinggi.
    Aku dah cuba lebih 50 URL.
    Akan nampak bezanya.

    Reply

  13. khairulnizambakeri : la ye ke….hehehehe

    Reply

  14. ha ha ha …aku punya genius..hwa hwa hwa… agknya sbb aku punya theme hitam..mcm kerja Professor Dumbledore..ha ha ha

    Reply

  15. he : perghhhh terer ar ko. heheheheh 🙂

    Reply

  16. blog bukanlah hakmilik..

    salam petang hari natal bro!

    Reply

  17. mine junior high je huhu

    Reply

  18. yginsaf : hehehe kena beli domain sendiri neh 🙂

    kawaii : ok la tuh

    Reply

  19. echah tak nak test. sure level paling bawah. hehe 🙂

    Reply

  20. aishah : la test je lar. hhehehehehe

    Reply

  21. dah test dah. siap link ke ur blog lagi. hope u dont mind lah. timo kacih! peace!

    Reply

  22. aishah : hehehehe tengkiu sebab bagi link. heheheh 🙂

    Reply

  23. high school!? hebat la tu…ramai yang aku tgk elementary jek. bole pakai ke menatang ni?

    Reply

  24. fadh : oklah tuh. hehehhehe

    Reply

  25. babeng aku nye elementary je.. wahahahah dasat gak kau nye high school. rasa mcm nak give up blogging je. wahahahaha…

    Reply

  26. kichap : hehhehe ko nyer elementary ke. hahahahah cuba ler lagi k

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge