The Best of Alanis Morissette – MTV Unplugged

ada banyak lagu dalam videclip bawah neh

layan je lah ok. hehe 🙂

best siot bila alanis neh bawak live unplugged MTV

neh antara mtv unplugged yang aku suka selain nirvana mtv unplugged la kan

memang lagu2 yang ebst dan sedap je didengar kan. hehe 🙂

banyak lagu2 yang famous mcm you learn, ironic etc

kalau ada firefox plug-in doenload helper bolehlah terus dload dalam format flv kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “The Best of Alanis Morissette – MTV Unplugged

  1. Firefox plug-in doenload helper saya ada.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe bolehlah dload sesuka hatikan. hehe 🙂

    Reply

  2. Aku memang suka gak ngan lagu Alanis ni..
    Mantop woo suara dia..
    Yuna ada sikit2 style cam dia

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : suara dia mmg unik la kan. dah la dia cipta semua lagu ngan lirik sekali. cool siot. hehe 🙂

    Reply

  3. tak kenal..
    lame tak explore
    eh eh..facebook!hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : hehe sekarang dah kenal kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge