The Awan Reflection Masa Balik Kerja

kene keje ler plak ari semalam. takpelah, dah arahan company, nat wat camner ye tak? tapi keje ari sabtu ni ok gak, jalan takde la jam kat kl nih. rileks la sket. kalau setakat keluar kul 7 tu boleh lah survive lagi sampai before 7.30 kat opis. ni yang aku suka keje sabtu ni, boleh plak pakai casual sket.

masa balik keje plak, sambil lalu kat jalan syed putra, baru aku terperasan yang cuaca sekarang ni memang best giler. awan biru, clear skies. sempat plak aku snap a few pics masa balik keje tadi. salah satu gambar reflection awanan biru daripada bangunan public bank. punya la clear sampai boleh nampak awan-awan yang biru pada kaca bangunan tuh. enjoy the piccies.

kalau nak tengok banyak lagi gambar, boleh click kat sini knizam artwork

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge