The 2nd Annual Open Web Awards by Mashable.com !

korang pernah dengar ke pasal mashable ?

hehe aku pun baru je dengar… click je lah kat mashable kalau nak tau !

this year mashable nak bagi award lagilah

knizam masuk mashable ? haha

biar benarrrrrrrrrrrrr ! haha

bukan pada ko tapi pada website yang sungguh cool

mungkin negaraku boleh tersenarai tahun depan kan. hehe

yang bestnyer bukannya award tapi senarai blog yg dicalonkan

korang click je lah kat sini

pasti ada banyak yang korang boleh belajar dengan senarai blog2 yang sungguh cool !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “The 2nd Annual Open Web Awards by Mashable.com !

  1. haha…sy suke blog yg bleh car resipi….hihi 😛

    Reply

  2. Afa benatang itu chief?? Ana ingatkan afa tadi.. Mashable? ana pun baru tau la…

    Reply

  3. pernah nampak sebelum ni tapi tak tahu pula untuk apa!? apa kata support negaraku!

    Reply

  4. cikf : hehe banyak kan blog recipes. hehe :$:

    Reply

  5. onggon : hehe awards la weiii. haha 😀

    Reply

  6. megat : tu la kan. next yr kita calonkan negaraku plak ok. hehe :up:

    Reply

  7. sumer wellknown wsite…
    knizam.com pun ade la terselit dlm tu.. :$:
    anugerah khas juri…hehe…

    Reply

  8. cikgu : hehe next year vote aku ok. hehe 😀

    Reply

  9. 1st time dgr award nih….

    Reply

  10. mcm washable je bunyi nya hahaha

    Reply

  11. shaxx : hehe sekarang dah tahu ek 🙂

    Reply

  12. zamz : hehe mcm2 la ko 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge