That’s It ! Aku Dah Give Up Dengan Intense-Debate… Haha !

hampeh slow nak load blog aku bila aku install intense debate neh

so tense plak aku ! haha

nak comment kat admin page pun slow gak

nak load siap ada message loading intense debate lagi

give up aku ! haha

aku nak install bendalah neh sekarang jugak… haha

korang dah install ke ?

ke dah lama uninstall balik ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 responses to “That’s It ! Aku Dah Give Up Dengan Intense-Debate… Haha !

  1. tau xper nizam…
    aku nak komen komplen…tapi takut ko kecik ati lak…
    xpe…
    lagipun nyusahkan aku nk ngomen…
    kene jadik ahli la kejadah nyusahkan….

    ade lagik sorg member aku yg pakai intensedebate ni gak…
    thank god ko dah sedar sendiri…heheh…

    Reply

  2. mujur laa aku buat 2 blog… satu blog untuk test widget..
    dan satu lagi untuk kompom blog yang sebenarnya…
    kirenye aku tak la merosakkan template pada blog yang
    dah link dengan orang lain… ekeke~ SAFETY FIRST

    Lagi pon intense debate punye recent coment tuh besar gedabak…

    Kreugerยฎ :up:

    Reply

  3. bani : hehe apsal ko x sound. sound je. aku tak kisah kalau pasal gadget2 neh. hehe widget apatah lagi. hehe :mrgreen:

    tu la kan slow giler. aku dah uninstall dah. hehe :mrgreen:

    Reply

  4. kreuger : hehe hampeh slow nak load rasanya. tense aku. hehe :vangry:

    Reply

  5. akoo nk sound. sound yg shaydu bley?

    Reply

  6. st : ko nak sound apa ek….sound je. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  7. 19zim : hehe comment plug in la. hehe โ—

    Reply

  8. thus, long live Thread Comment!! โžก
    Yehaa!!

    Reply

  9. terpaksa register sbb nk senang komen kat blog org
    guna je apa yg selesa..kan

    Reply

  10. abdus : hehe tu la kan. cepat sket nak load kan. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  11. kujie : hehe mcm2 la thread neh kan. hehe โžก

    Reply

  12. since kau dah kata, tak perlulah aku sibuk-sibuk nak try.

    Reply

  13. azwan : hehe slow giler blog aku weekend. so tense. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  14. haha aku rasa baru semalam ko excited nak install intense debate ๐Ÿ˜€

    Reply

  15. aiseh….confirm comment aku masuk spam lg ni…tp aku rasa ok jer loading…sbb browser kot..cam aku cakap ari tuh la… ๐Ÿ˜•

    |1f34|-|1r3 coretan terakhir…How to optimize blog loading time part 2

    Reply

  16. Kadang-kadang tak semua yang kita install tu best..
    Lagi best simple2 je..
    janji senang nak komen.

    Reply

  17. wah akhirnya…hahaha welcome to the bright side… haha ๐Ÿ˜€

    Reply

  18. aku dah baca byk orang komplain pasal intense debate nih. tu sebab aku x guna. hopefully janganlah wp 2.7 nanti replace default komen ni ngan intense debate sbb dia ada kata nak add threaded comment…

    Reply

  19. cyberfly : hehe tu la pasal. sekali tense aku haha โ—

    Reply

  20. life4hire : yep ko akan masuk spam balik. dan aku kena remove manually. hehe ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  21. zool : hehe tu la kan. nyesal aku terus uninstall hehe โ—

    Reply

  22. shaxx : hehe la ye ke. hehe seb baik aku bagi 3 hari je trial period. ehhe ๐Ÿ™„

    Reply

  23. salammmz abang nizam ittewww..

    Reply

  24. aku test tak sampai 30 minit dan rasa cam tak menarik huhu.

    aku dah sound melalui soklan-soklan yang bertimbun pasal plugin tu wahaha. (aku sebenarnya masih keliaru fungsi sebenar plugin tu).

    tapi yang aku tahu dia external source dari blog maka sememangnya ia melambatkan proses load di blog kita.

    Reply

  25. aku pun da buang daa…
    pkai cam biasa je la nmpaknye hoho :vangry:

    Reply

  26. en_me : haha salam en_me. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

  27. megat : aku siap buat trial 3 hari. last2 sungguh x puas hati. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  28. kento : hehe tu la kan. kena la pakai standard je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  29. pakai standard ok kot…plugin utk nyusahkan kita baik buang jer he he

    Reply

  30. etomyam : hehe tu la kan. aku dah pakai standard plak. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  31. nape dah give up ke? biasa laa kalo hostkan ke tempat hosting orang lain… kalo sendiri punya hosting lain citer laaa… ehehehee

    Reply

  32. kalo derang nak replace default mungkin yer mungkin tidak. kalo nak setting sekali ngan intension debat… huh tension aku baca nama nih jadinya…hahahaa…

    bukan make sense dan bukan adsense… bukan sense oil.

    mereka boleh buat dua pilihan untuk guna. kalo buat default sekalipun still boleh ada fungsi untuk menggunakan yang biasa digunakan…

    Reply

  33. abdfatah : give up sebab dia slowkan blog aku adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  34. abdfatah : harap2 tak include dalam future wp la kan. hehe:)

    Reply

  35. nak try jugak laa nak tengok jadi camner… hahahaa…

    Reply

  36. abdfatah : hehe selamat berjaya buat ko. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  37. blog gua kini pakai intense debate .. semua nya ok ^@^ !!

    Reply

    KNizam Reply:

    eldy : hehe masa saya pakai dulu sungguh bermasalah. geram giler terus uninstall je. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge