Thanks to MigDuck Team for The Dinner

Semalam ada farewell dinner from migduck team and a few yengkoz
Buat kat coca subang parade
Aku mmg sceptila bila epit tukar venue ke sini sebab imagination aku masih lagi hengat subang parade neh bangunan huduh yg mcm dulu tuh. Haha
Steamboat mmg best. Sampai x habis. Haha. Air mahal giler. Berlambak2 plak minum air. Kedondong mmg power la kan
Thanks to semua sebab belanja aku, tu pun seb baik aku x keluarkan duit jugak sebab tengok duit terkumpul pun mcm x cukop adjer. Haha
Absolute bill dalam 1k lebih la kan sebab 2 meja, vip room somemore
dapat meeting the regular migduck plus yengkoz plus wives, borak2 sampai x hengat dunia, gelak2 giler, same jokes recycle every meeting, makan lama giler sampai the whole subang parade dah gelap dan tutup, mmg priceless! Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge