TG415 for KUL ETD 0905hrs from BKK

Live Update: 22 Apr ’10, 5.16am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Lama lagi dowh nak depart from BKK ni
aku dah naik bosan neh sebenarnya melepak kat lounge neh
dah puas surfing. Dah sakit pinggang lepak kat sofa thai silk lounge neh
aku rasa kali neh surelah akan rasa kejap giler masa balik msia
mana taknya by next friday dah balik semula ke ISB hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “TG415 for KUL ETD 0905hrs from BKK

  1. balik malaysia ke..by this time sure dah sampai kl nih 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe dah sampai malaya pun hehe 🙂

    Reply

  2. ni mesti tgh tergolek2 ni hilangkan sakit pinggang..hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : haha jetlag siot. hehe 🙂

    Reply

  3. selamat kembali knizammm, lama ke balik Malaysia?
    Nie lah masanya lepaskan rindu pada mak, abah, adik2, kawan2 apa lagii ye… rumah, kereta and kopitiam kat Malaysia.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : less than a week je hehe 🙂

    Reply

  4. Bestnye dia balik malaysia….. Huhu bawak balik yong tau fu kat sini skit… Huhuhu:(

    Reply

    KNizam Reply:

    mawar : haha balik 6 hari je. tapi mmg puas la. hehe 🙂 yong taufu mcm mana la nak pack ek. hehe 🙂

    Reply

  5. welkam home bro, ihiks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe bila la ada chance nak jumpa en_me yg fames tuh ek hehe 🙂

    Reply

  6. selamat pulang ke tanah malaya
    hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    hamdi : hehe thanks ya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.