Terukir Di Bintang – Yuna (Yunalis Zarai)

first time dengar hari tu memang sedap lagu terbaru yuna ni

teringat lagu deeper conversation. lagu ni ada ala2 mcm tune lagu tuh la sket kan

aku start dengar yuna daripada yuna appear dalam the hoppers & ahli muzik series lagi. hehe 🙂

balik malaysia nanti nak beli la cd yunalis zarai terukir di bintang ni 🙂

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge