Terrorist Attack at Lahore After Friday Prayer Today

Live Update: 28 May ’10, 6.57pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

bila aku balik baru aku perasan yg attack kat lahore tadi lagi besar
rupanya
breaking news kat express247 mmg power ah
details figures and latest videos mmg berlambak kalu ni
tadi ada juga dgr letupan kat lahore tapi aku x sangka plak pasal ni
model town mmg dekat je tempat aku meeting tadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Terrorist Attack at Lahore After Friday Prayer Today

  1. Huh, memang dahsyat lah! Sampai 70 mati tu…

    Reply

    KNizam Reply:

    wan : ni dah dua kali aku kena kat lahore. fobia ok nak solat jumaat lepas ni hehe 🙂

    Reply

  2. Pergh memang mencabar betul tugasan ko ni ek..
    Aku harap satu hari ko akan dapat gelaran Datuk..
    Kena bagi ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : tak perlu kot datuk2 ni semua. sementara di dunia sahaja semua tuh hehe 🙂

    Reply

  3. Take care of yourself bro! tsk tsk

    Reply

    KNizam Reply:

    blue : yep sure2. doakan sekali ye hehe 🙂

    Reply

  4. baru nak tanya ko… ada jumpa taliban tak kat sana hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    shaf : so far x pernah jumpa. harap2 x jumpa la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge