Terpesona dan Bersyukur Sebab Diberi Peluang Untuk Sampai Ke Tasik Saif-ul Muluk Yang Masih Beku Dan Bersalji di Naran Pakistan

Live Update: 23 May ’10, 3.20pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

malas den nak cakap banyak deh
tengok je la keindahan alam ciptaan tuhan di bawah ni
lawa giler ok mmg berbaloi aku ke sini
tasik yg mmg tinggi dan bersalji lagi
lagi cantik daripada europe ok hehe
nantilah aku buat special blog khas pasal tasik ni
sampai sakit2 kaki gua trekking nak naik ke atas ok hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Terpesona dan Bersyukur Sebab Diberi Peluang Untuk Sampai Ke Tasik Saif-ul Muluk Yang Masih Beku Dan Bersalji di Naran Pakistan

  1. sangat indah..
    dapat rasa salji kat sana

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : yep mmg banyak lagi salji kat sini sebenarnya. sebab atas gunung ni tau hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Sangat cantik, msti sejuk kan ? huhuu~ indahnya ciptaan allah

    Reply

    KNizam Reply:

    style : yep mmg sejuk woooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Cantek, kat area AJK ke nih?

    Reply

    KNizam Reply:

    bgk : hah? apa dia AJK ek ?

    Reply

  4. mashaallah…..beyond words..what a treasure..ni baru gambar pakai nokia..belum DSLR lagi..berapa jam trekking..tunjuklah gambar trekking..alamak klw susah sgt trekkig nyer sy xlarat lah nak panjat hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : mmg tak terkata masa memula sampai tu ok hehe ๐Ÿ™‚ trekking naik dlm 3 jam turun 2 jam wooo. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Masha Allah, cantiknya!

    Reply

    KNizam Reply:

    doc : mmg cantek kan hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Cantik, menarik dan amat menakjubkan…

    Reply

    KNizam Reply:

    ruslie : mmg saya pun terkagum kejap woooo hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. cantikk… tp naper jadikan B&W.. nak gambar ori withput edit..

    Reply

    KNizam Reply:

    nur : ni snap direct from handphone. nanti la saya up kan gambar from digicam plak hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. subhanallah..memang indah ciptaan Allah..untung knizam dapat melihatnya ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : tuh la kan. seb baik hidup lagi eheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. CANTIKNYA….. TERPEGUN LAGI TERKESIMA…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : mmg lawa sehhhh hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Azzad Jammu Kashmir

    Reply

    KNizam Reply:

    bgk : owh azad jammu kashmir ek hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. boleh buat gambar calendar nih

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : mmg dah jadi calendar aku kat rumah pun haha ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge