Terminator 4 : Salvation (2009)

perghhhh aku masih hengat lagi la masa tengok terminator 1 dulu

mmg cool giler

suka dengan effect dia semua. mmg terpegun kejap aku. hehe

check out the trailer below wokay !

kali neh dah nak masuk terminator 4 plak eh

click here to read the terminator 4 salvation the movie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Terminator 4 : Salvation (2009)

  1. apa yang buat siri terminator nampak hebat selain dari pelakonnya?bagi aku, lagu ‘soundtrack’ rasmi untuk cerita ini dari band lagenda…you could be mine-guns n roses..

    Reply

  2. owh, hero bukan si tua itu la ek???
    dah jadik gabenor…tak layan dah filem2 nih kut…

    Reply

  3. cool bro.. i’ll be back.. ehehe

    Reply

  4. aku dh tgk dh sebelum ni… mmg bakal gempak mcm T2 aku rasa.

    Reply

  5. woo.. best nih.. astalavista bebeh! haha..

    Reply

  6. aku nak pomot lam blog aku lah hahaha..

    Reply

  7. adeh… u-tube cam ampes. lemau giler tenet aku
    nak loading.. benci betoi laa…

    *intro ni ade aku tengok kemarin mase
    layan citer underworld

    hahaha… best gak. unerworld pon best gak.
    reverse daripada episode 2. kembali ke zaman
    pemerintahan Victor yang keji giler… miaahahah~

    cam biaser la citer omputeh… lepas siri 1 2 3.. mesti
    ade kesah flash back.. cam tuh lee~

    Reply

  8. 26 : perghhh aku suka kat ost dia yg dulu2 tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. cekgu : dia dah ada hero baru la sekarang neh. ehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. en_me : hehe hengat lagi dialogue famous tuh eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. zariel : hehe aku pun rasa gempaq gak nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. onggon : haha puas aku mencari dialogue tuh. ko jugak yg tahu kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. onggon : hehe pomot jangan tak pomot ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. kreuger : hehe x sabar2 la nak tunggu movie neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. tak sabar nak tngok, hehe kalau arnold ada lg cun

    Reply

  16. marzuki : hehe mmg cool tapi dia dah masuk politic la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. citer power era baru dah mai…
    10 tahun sekali…
    tp syg bkn si gabenor susah nak eja tu jd hero…
    layan jeeee….

    Reply

  18. yuzmir : hehe altalavista bebeh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge