Terkasima Gua Di Booth Touch N Go !

mcm biasa gua memecut laju

tak hirau lagi apa nak jadi

awan mendung berarak. kejap lagi nak hujan neh.

takkan nak taufan kut

gua kena sampai rumah cepat neh

kejap lagi nak update blog. haha pehal beb ?

gua tak kisah dah semua ranjau sepanjang jalan

gua cuma nak melepasi palang tol di sprint highway sahaja

gua malas la nak fikir panjang lagi. gua mau lari

– – – – –

gua pecutkan lagi kereta gua

dem. bila dah sampai baru gua teringat gua rasa lain mcm

mana plak pergi kad touch n go gua neh dowh.

tanpa melihat ke kiri, takde awek pun kat kereta kiri tuh dowh

gua seluk je kotak yang simpan kad2 tuh

gua amik kad

berhenti kereta betul2 kat tempat nak touch tuh

gua pun sentuh kad touch n go gua

dem. apsal tak nak naik plak palang neh dowh

gua tekan2 lagi kad gua kat panel touch n go tuh

palang depan gua still tak nak naik

peluh dah mengalir kat medula oblongata gua dowh

sereberum ngan serebelum x payah cakap la kan

epidermis kat kulit gua dah merembeskan peluh2 jantan

gua rasa dah 45% panik. sakit jantung dah 12%

– – – – –

pphhoonnneeeeeeeee (bukan iphone) <—- orang belakang gua dah horny.

eh dah horn!

hampeh tahap panik dah memuncak ke 56%

in case kalau korang lupa, 4.5 saat tadi, tahap panik gua hanya 45%

dem. apsal tak nak naik neh

– – – –  –

gua pandang tangan kanan gua

hahahhhahahah gua senyum sendirian

rupa2nya gua dah touch kad kerja gua daaaaaaaaaaaaa

patutla palang tuh tak mau naik dowh

mau je gua panggil toll gate girl tadi kan

eh amy mastura dulu ada berlakon drama toll gate girl kan. huhu

seb baik beb!

gua caya lah sama lu tangan kiri!

pehal lu amik kad kerja gua ok. hampeh. haha

– – – – –

gua amik kad touch n go yang betul

terus touch. elok naik je palang tuh kan

kemaluan gua di situ.

ntah2 orang belakang dah pakat gelak2 swine guling2 kan

cukop hampes kan. kisah tragis neh berlaku dah dua kali dowh

hahahahahahaah gua memecut laju

meninggalkan booth touch n go kesepian

sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Terkasima Gua Di Booth Touch N Go !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.