Terkasima Gua Di Booth Touch N Go !

mcm biasa gua memecut laju

tak hirau lagi apa nak jadi

awan mendung berarak. kejap lagi nak hujan neh.

takkan nak taufan kut

gua kena sampai rumah cepat neh

kejap lagi nak update blog. haha pehal beb ?

gua tak kisah dah semua ranjau sepanjang jalan

gua cuma nak melepasi palang tol di sprint highway sahaja

gua malas la nak fikir panjang lagi. gua mau lari

– – – – –

gua pecutkan lagi kereta gua

dem. bila dah sampai baru gua teringat gua rasa lain mcm

mana plak pergi kad touch n go gua neh dowh.

tanpa melihat ke kiri, takde awek pun kat kereta kiri tuh dowh

gua seluk je kotak yang simpan kad2 tuh

gua amik kad

berhenti kereta betul2 kat tempat nak touch tuh

gua pun sentuh kad touch n go gua

dem. apsal tak nak naik plak palang neh dowh

gua tekan2 lagi kad gua kat panel touch n go tuh

palang depan gua still tak nak naik

peluh dah mengalir kat medula oblongata gua dowh

sereberum ngan serebelum x payah cakap la kan

epidermis kat kulit gua dah merembeskan peluh2 jantan

gua rasa dah 45% panik. sakit jantung dah 12%

– – – – –

pphhoonnneeeeeeeee (bukan iphone) <—- orang belakang gua dah horny.

eh dah horn!

hampeh tahap panik dah memuncak ke 56%

in case kalau korang lupa, 4.5 saat tadi, tahap panik gua hanya 45%

dem. apsal tak nak naik neh

– – – –ย  –

gua pandang tangan kanan gua

hahahhhahahah gua senyum sendirian

rupa2nya gua dah touch kad kerja gua daaaaaaaaaaaaa

patutla palang tuh tak mau naik dowh

mau je gua panggil toll gate girl tadi kan

eh amy mastura dulu ada berlakon drama toll gate girl kan. huhu

seb baik beb!

gua caya lah sama lu tangan kiri!

pehal lu amik kad kerja gua ok. hampeh. haha

– – – – –

gua amik kad touch n go yang betul

terus touch. elok naik je palang tuh kan

kemaluan gua di situ.

ntah2 orang belakang dah pakat gelak2 swine guling2 kan

cukop hampes kan. kisah tragis neh berlaku dah dua kali dowh

hahahahahahaah gua memecut laju

meninggalkan booth touch n go kesepian

sekian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “Terkasima Gua Di Booth Touch N Go !

  1. Entri kali ni ada sikit lain. Haha…

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe biasa la. kisah benar mmg best woooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. hahahahhahaa… rasa nak gelak guling2 gak ni. ..muahahha..

    Reply

    KNizam Reply:

    sue : hehe tuh la kan. orang belakang sure gelak swine time tuh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. kelainan dalam entri ini.. tak terbayang klu diri sendiri ada lam situasi tuh.. mesti kalut habeh.. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : haha kalut giler beb. wa tak tipu punya. pressure giler. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. kadang2 pasti , ada lagi balance rm 50 tapi cuak juga takut palang tu sengal tiba2 tak mau angkat….mau segala peluh keluar!

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe tuh kan. bila orang belakang horn. lagi la panik giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. hahahah…gua rasa lu khayal la bro..

    Reply

    KNizam Reply:

    faza : haha gua tengah mengelamun dengar hot fm jam la masa tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. entry u buat demam i hilang terus sebab tergelak terbarai.. hikhikhik……..

    Reply

    KNizam Reply:

    ada : haha bagus2. baik demam h1n1 ek. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. bro.. jgn cakap ko mabuk.. ke tak cukup tido? hahah.. mmg lawak entri ni.. gelakkan dia.. kahkahkah!Q!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : ko kena nanti baru ko tau panik dia tahap 45% haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Hahahahahahahah.. aduh! setious lawak.. kalau saffa.. dah merah dah muka. malu malu! rasa cam nak tutup jer muka tuh. Haha..

    Reply

    KNizam Reply:

    saffa : nak tutup camner. sudah terang lagi bersuluh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. haha… mmg hampeh.

    Reply

    KNizam Reply:

    buzzy : haha lu pun pernah kena ke eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. wah kelainan pada entri kali ni he3.

    terer gak ko mengadaptasikan kisah benar dalam blog ko!

    Reply

  11. macam aku penah dengar kisah ini di mana yaa..hehehe

    Reply

  12. megat : haha biasa2 je sebenarnya tau. hehe kisah benar lagi senang nak blog sebenarnya kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. zamz : ala ko pun pernah kena jugak kan. suda la weiiiii haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. aku blom lagi pernah terjadi..pedehal…simpan sahaja touch n go ke mykad..

    Reply

    KNizam Reply:

    xmind : hehe aku dah dua tiga kali berlaku. buat mau den adjor. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge