Terhibur Betul La Dengar Hot.fm Jam Petang2 Dengan AG & Kiran – Lagu-Lagu Raya Aidilfitri 1430H

aku rasa semua yang dok kl akan selalu dengar radio kan

hehe selalunya kalau dah selalu sangat tersangkut dalam jam, surelah akan layan radio

setiap pagi dengan petang aku akan layan radio dalam kereta tuh

hehe pagi2 jarang la concentrate sebab jalan tak jam sebab aku selalu la keluar awal kan

cuma kalau petang memang selalu dengar la sebab dah jam teruk kan

hehe maunyer tak dalam 1 jam lebih jugak la nak sampai rumah kan

hehe petang tadi ada topik borak jam pasal bila sebenarnya nak pasang lagu2 raya neh kan

hehe bagi aku senang adjer. pasang lagu2 raya bila dah puasa ke 20 la kan. hehe 🙂

syahdu woooo dengar lagu2 raya bila dalam kereta tuh kan

kalau lagu2 sedih tuh lagi la syahdu. hehe 🙂

neh aku ada embed semua lagu2 raya yang famous dalam satu playlist

senang la korang nak play kan. hehe 🙂

click je lah youtube tu ya 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Terhibur Betul La Dengar Hot.fm Jam Petang2 Dengan AG & Kiran – Lagu-Lagu Raya Aidilfitri 1430H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.