Terbeli Buku Travel Lagi Dowh. Hehe

Live Update: 18 Jan ’10, 1.54pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe semalam masa tgh tunggu nak tapau soup for dinner terpergi lagi ke kedai buku
Pastu surelah terbeli buku kan. Hehe
Buku travel plak tuh, pakistan karakoram highway ngan turkey
Ni yg rasa nak jalan2 lagi ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Terbeli Buku Travel Lagi Dowh. Hehe

  1. Pingback: Tweets that mention KNizam Artwerk » Blog Archive » Terbeli Buku Travel Lagi Dowh. Hehe -- Topsy.com

  2. laaa bro.. aku ingat tajuk dia
    Pakistan the Karaoke Highway..
    hahaha.. salah perasan plak

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha best woooo buku neh. mmg teruja aku nak travel la lepas ni kan. hehe 🙂

    Reply

  3. beli buku ok lah tu, banyak membaca kan bagus . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : lepas membaca mmg teruja la nak pergi jalan2 kan. hehe 🙂

    Reply

  4. nampak menarik je..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe mmg best wooooo buku ni. hehe 🙂

    Reply

  5. Oklah tu terbeli buku jalan2..
    jgn cam aku asik terbeli buku katun manga je. he hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe belilah buku jalan2 barulah semangat nak jalan2 ok. hehe 🙂

    Reply

  6. saya pun suka baca buku travel…pastu berangan pg sana…..dah brapa negara sudah pg…?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge