Terbang Helang – Sharifah Aini

aku pun tak tahu kenapa

lately neh banyak posting aku pasal youtube plak

biasanyer aku nyer posting kena ada gambar2 kan

hehe apa kes dowh ?

best siot lirik lagu neh kan.

anak sapa la yang tulih neh…. hehe

Di angkasa nan luas
Terbang sang helang bebas
Menebarkan sayapnya
Sungguh megah lagaknya
Helang mendabik dada
Membelahi angkasa
Dengan gaya perwira

Bila saja engkau menghampiri
Burung lain terbang lari
Kau merasakan dirimu gagah
Hak yang lain tak kau endah
Mengganas kau di angkasa
Dengan gaya perwira

Terbanglah engkau tinggi
Sampai ke mana lagi
Ingin engkau jelajahi
Sehingga kau terlupa
Yang tinggi jatuh jua
Bila tiba ketika
Kau ke tanah akhirnya

Usah kau lupa diri
Bahawa langit itu tinggi
Nanti lemas sendiri
Nanti lemas sendiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Terbang Helang – Sharifah Aini

  1. Peminat kak Pah ke bro?

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : takde la minat mana. certain lagu best je. hehe 🙂

    Reply

  2. youtube kena block kat office aku.. so blog ko nampak kosong je dari sini..

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : hehe kesian ko eh. sampai kena block. hehe 🙂

    Reply

  3. brb…..
    nak carik lagu kak pah duet dgn m nasir…

    /ps dedicated the song to someone…. 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : hehe tak perasan yang depa dua orang pernah berduet. hehe 🙂

    Reply

  4. Abe Nizam ni tgh berjiwa halus kot… huhu~~~~

    Reply

    KNizam Reply:

    jane : hehe the softer side of me lah. hehe 🙂

    Reply

  5. Layan Kak Pah Pon OK Gak Sensiang Ni. Huhuh..

    Reply

    KNizam Reply:

    qaiyum : sapa la yang buat lirik tuh kan. hehe cool 🙂

    Reply

  6. zaman push-up bra nih..auuw..

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha bukan bra tuh ada lagi. tapi masa kat gym je la. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge