Terasa Nak Makan Mee Banjir Udang Kuala Sepetang La Esok !

wokay macam biasa kalau dah sampai ke kuala kangsar neh

akan plak tersambung ke taiping kan

hehe kita lupakan taman tasik taiping dan bukit larut

click kalau nak tengok route dalam saiz gajah duduk

kita lupakan kuetiaw doli kat taiping

kita akan ke kuala sepetang

actually neh kali kedua aku pergi

so aku rasa dah boleh expect la berapa banyak udang aku nak makan

or camner strategy nya nak selak2 udang mencari mee dalam mangkuk. hehe

serius beb !

memang tak tipu, kat warung mak teh mee banjir udang neh kan

korang actually memang kenalah selak2 udang nak mencari mee dia

punyalah banyak udang dalam pinggan mee korang

satu pinggan dalam rm8 kalo x silap akulah kan. hehe

eh bukan ke sepatutnya entry neh masuk makanmalaya.com

haha sebab entry neh ditaip pakai nokia e71 okey !

– – – – –

Driving directions to Kuala Sepetang, Perak, Malaysia
43.8 km – about 44 mins
Jalan Kangsar
1. Head east on Jalan Kangsar toward Persiaran Sungai Kangsar
0.5 km
2. At the roundabout, take the 1st exit onto Jalan Taiping
4.2 km
3. Slight left at 1
0.4 km
4. Take the ramp
0.4 km
5. Turn left toward Lebuhraya Utara – Selatan
0.9 km
6. Turn right to merge onto Lebuhraya Utara – Selatan
21.2 km
7. Slight left toward 60
1.1 km
8. Slight left to merge onto 60
0.9 km
9. Slight left at 1
3.9 km
10. Turn left at Jalan Taiping – Kuala Sepetang
10.3 km
11. Turn left

Destination will be on the right
32 m
Kuala Sepetang, Perak, Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Terasa Nak Makan Mee Banjir Udang Kuala Sepetang La Esok !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.