terasa nak ada domain la :)

siapa2 pernah cuba guna domain ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “terasa nak ada domain la :)

  1. Saya tak amik exabytes pasal dia mahal. Saya amik serverfreak…

    Reply

  2. my site is hosted by them. I experince banyak sangat problem dengan system mereka. Tetapi the tech suppor and customer service apabila ada problem is fast dan okey.

    Reply

  3. saya ambik dreamhost. so far murah dan takde masalah bandwitdth. kene tengok juga target audience ko kat mana..

    Reply

  4. hmm..kat shinjuru cam murah jer..leh try kot..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge