Terasa Macam Nak Pergi ke KLUe UrbanScapes 2009 Lah !

hehe aku respect la ngan magazine KLUe neh

walaupun aku jarang beli. kadang2 adjer

p/s – giler cun kan susuan font kat atas neh !

cool logo !

tapi aku perasan diaorang memang bersungguh dengan design diaorang

aku check blog diaorang pun cool gak

macam ni lah malaysia boleh kan !

dah alang2 nak design something buatlah betul2 kan. hehe 🙂

memang cun lah blog dioarang. dengan gambar2 yang angle2 cool giler

neh yang aku rasa nak beli dslr lebey cepat neh. hehe 🙂

– – – – –

anyway aku terasa mcm nak pergi KLUe urbanscapes 2009 neh

aku x pernah join sebelum neh

mungkin this year aku joinlah kot.

kalau ada rezeki akan aku sampai ke sana

tungggggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge