Terasa Macam Nak Cuti2 Kat Bob’s Homestay & Menyusuri Sungai Johor (Lama) Mengkaji Sejarah @ Kota Tinggi !

hehe masa aku blog hop tadi aku tersinggah ke homestay bob neh

official name dia – bob’s homestay resort in kota tinggi ok

dengan tag line –

located amidst the historical Johor Lama, Kota Tinggi, Johor.

A kampung-style resort surrounded by nature.

location dia kat kota tinggi

apsal la aku tak jumpa homestay neh masa aku kerja 3 tahun kat jb dulu kan

kalau tak surelah aku akan menyusuri sungai johor kat johor lama tuh kan

aku x sempat la explore lebih2 kat kota tinggi yang penuh dengan sejarah tuh kan

nantilah kalau aku ada masa nak pergi bercuti la ke kota tinggi neh

hehe bila lagi kan. dan surelah aku akan stay kat bob’s homestay neh

check out bob’s homestay nyer video kat bawah ok

memang teruja nak pergi bercuti2 malaysia ke sanalah kan. hehe 🙂

kat kota tinggi neh ada masakan special kari belangkas ok

aku x pernah la rasa. cuma ada lah dengar2 orang cakap

aisey. rugilah plak tak merasa dulu kan.

takpe nanti kalau aku singgah ke sana akan aku santap kari belangkas tuh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Terasa Macam Nak Cuti2 Kat Bob’s Homestay & Menyusuri Sungai Johor (Lama) Mengkaji Sejarah @ Kota Tinggi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.