Ten Killed in Suicide Blast at SWAT Check Post (Dawn.com)

swat valley ni untuk pengetahuan korang satu area atas sket from peshawar yang cantik giler ok

memang suatu tempat yang sesuai untuk pelancongan

sayangnya disebabkan keadaan semasa yang mcm ni, swat valley dan peshawar x boleh dikunjungi

sila google berkenaan swat valley di pakistan, pasti akan terpesona dengan keindahan swat valley

memang dah mcm area gilgit dan hunza valley di utara pakistan suasana di sana ya

source here

– – – – – – – – – –

SWAT: At least ten people were killed and twelve others injured in a suicide blast at a check post in Mingora on Saturday, officials said.

The targeted check post is located near the Circuit house in Mingora, reports DawnNews.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Ten Killed in Suicide Blast at SWAT Check Post (Dawn.com)

  1. baca tajuk posting sahaja dah mencemaskan..belum baca lagi….

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : berat mata memandang…. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge