Telur Separuh Masak, Kicap Masin, Lada Sulah, Roti Bakar, Perghhhhh Mantop Bfast Kali Neh !

Live Update: 2 Jul ’10, 5.09am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

perghhhhhh mana nak dpt bfast mcm ni kat isb kan hehe
mmg best wooooo dpt menikmati simple bfast mcm ni
kepuasan yg tidak terhingga, sedap siot half boiled eggs tu
siap la aku nak ajar cook aku buat mcm ni kat isb nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Telur Separuh Masak, Kicap Masin, Lada Sulah, Roti Bakar, Perghhhhh Mantop Bfast Kali Neh !

  1. emm..mmg sedap dpt bfast camni je pun..

    Reply

    KNizam Reply:

    bb : hehe mmg sedap giler ah hehe 🙂

    Reply

  2. kalau salalu makan mcm nie makin sihatlah lagi . . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : mcm pernah experience je. hehe 🙂

    Reply

  3. hehehe . . tu lah, selalu sangat makan telur, roti bakar . . skrg nie dah jadi cute sangat 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha roti bakar je patutnya hehe 🙂

    Reply

  4. ni pakai iphone la ni… saje je nak bagi aku jeles la tu.
    dengan lense ala-ala dSLR gitu effect dia kan.. haha

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha biasala 3Gs yang menawan kalbu hehe 🙂

    Reply

  5. sedapp nyaman dan amann kanns.. ihihi

    btw, baru td baca paper ada letupan bom kt lahore pakistan.. uhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : haah tu minggu lepas masa saya kat msia. mmg ramai mati 100 lebih hehe 🙂

    Reply

  6. Kedai kat mana tu?

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : kat pj ni ha. sebelah affin bank hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.