Telur Ayam Setengah Masak Pepagi

Hehe hari neh jom kita belasah telur rebus setengah masak plak ok
Aku paling benci kalau aku sendiri kena pecahkan telur neh
Boleh melecur jari ok. Haha
Tuh yg aku prefer tukhang masak je yg pecahkan
So far aku rasa the perfect pecahan telur neh kat kedai kopi white house kat kb la kan
Mmg perfect, telur kuning elok je dok dalam piring tuh ok. Hehe
Kalau aku maunyer masa tgh pecahkan tu akan pecah the egg yolk. Hehe
Letak kicap masin sket. Disulami ngan white pepper sket
Perghhhhhhhh best wooooooo
Bila last sekali korang pekena telur rebus setengah masak ek ?
Sure x pernah amik gambar kan. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Telur Ayam Setengah Masak Pepagi

  1. dah lama tak makan telur separuh masak neh…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe masak sendiri je telur rebus tuh. senang adjer. hehe 🙂

    Reply

  2. alaa..manja la u ni bro. nak makan telur separuh masak pun, nak orang pecahkan.. tapi takpe. janji maintain comel kan? 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    ada : haha melecur jari jemari mentega neh ok. hehe 🙂

    Reply

  3. Wah, nampak best jak telur separuh
    masak tuh tp awas kolesterol byk. :p

    Reply

    KNizam Reply:

    eriyza : hehe best woooooo letak plak sket kicap ngan pepper. perghhhh masyukkkk hehe 🙂

    Reply

  4. Tulah, carilah org rumah

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha coming soon 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge