Teh Ais Kaw2 kat Kluang Station IKANO

Dah lama siot aku x singgah ke kluang station neh
Dulu2 siap buka puasa lagi kat sini ok
Paling best teh ais dia la, mmg terasa kepekatan teh dia
Sirap selasih pun best kat sini, aku biasa gak order mee siam
Mee siam neh sebenarnya beehon goreng singapore kot. Hehe
Sambal ikan bilis pun best sebab pedas woooooo
Tapi aku rasa kluang station neh lain kot ngan yg kat kluang
Yg kat sana tuh nama dia kluang rail coffee. Perghhhh bun bakar dia mmg best sioooottttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Teh Ais Kaw2 kat Kluang Station IKANO

  1. War…tak pernah pun saya kunjung kat sana. :p Tapo poster mereka cantik kan! 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.