Taufan Ike Mula Melanda Texas Dengan Kelajuan Angin = 178km/j !

taufan ike melanda texas, ramai yang melarikan diri

perghhhh laju tuh kan

bersyukur la kita sebab negara kita terletak di luar area typhonn camni

kalau tak aku tak tahu la camner.

tengok semua orang melarikan diri ikut highway kat texas

kalau kat malaysia neh jawabnyer sesak giler ah plus highway tuh

silap2 boleh masuk malaysian book of records as kawasan parking terpanjang kan! hehe

Penduduk lari dari Texas


KESESAKAN berlaku di Lebuh Raya 45 apabila penduduk bergegas meninggalkan Houston ketika Taufan Ike semakin menghampiri Teluk Texas semalam.

Taufan Ike dijangka bawa angin 178 kilometer sejam hari ini

TEXAS: Ratusan ribu penduduk menjauhkan diri dari kawasan tepi pantai yang menjadi laluan Taufan Ike, kelmarin ketika bencana alam itu dijangka melanda Pantai Teluk Texas dan mengancam kawasan sekitar Houston.

Pusat Taufan Kebangsaan berkata Taufan Ike berada pada tahap bahaya Kategori Dua iaitu dengan kelajuan angin 160 kilometer sejam dijangka tiba di tepi pantai itu selewat-lewatnya hari ini dan ia berpotensi bertukar menjadi Kategori Tiga dengan angin berkelajuan lebih 178 kilometer sejam.

more here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Taufan Ike Mula Melanda Texas Dengan Kelajuan Angin = 178km/j !

  1. Subhanallah 😐

    semoga kita di sini dijauhkan dari malapetaka camtuh.

    alone’s last blog post..Let’s Go Ahead

    Reply

  2. alone : hehe tu la kan. kita kena hujan lebat ngan tsunami hari tuh pun dah cukup sengsara. ni belum taufan cam usa neh. hehe 😉

    Reply

  3. syukur kita terkeluar dari kawasan malapetaka seperti itu.

    texas tu beso, klu kat mesia mana nak lari. highway pun jem dari sintok sampai jb huhu.

    ps: kau orang muo ker!?

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  4. the taufan come, all will kena… traffic jam will kill them all… haha

    Reply

  5. teringat masa aku kat texas dulu. student tak tau nak lari ke mana so duduk dalam rumah diam2 tunggu taufan datang tp last minit taufan melencong ke tempat lain… fuhh… legaa…. tapi masa tu scary gak laa…

    shaxx’s last blog post..Murphy Strikes Today

    Reply

  6. Apa nak buat.. masing-masing ada dugaan masing-masing. Tapi padan muka Bush!

    Reply

  7. megat : hehe tu la kan. tsunami hari tuh pun dah teruk rasanya. hehe. aku orang jasin. dekat la jugak ngan muo tuh. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. icalvyn : hehe haha banyak la ko. hehe 👿

    Reply

  9. shaxx : hehe wahhhh scary la ek kalu dok dalam rumah pastu ada typhoon tengah lalu. sure mengucap2 banyak2 hehe 🙄

    Reply

  10. rohaizad : hehe tu la kan. tapi kan hari tuh tsunami yg tak pernah berlaku pun dah sampai ke malaysia. hehe 😥

    Reply

  11. malapetaka mmg susah nk jangka…
    harap2 dijauhkan dari negara kite nih…
    kalau Allah bagi jugak, musti ade sebab musababnye…

    mcm 16sept nih, klau xjadi, musti ade sebabnya…
    semuanya Rahsia Allah…
    Kita tunggu dan lihat je…

    BaniHassim’s last blog post..Teringat Kawan Lama…

    Reply

  12. bani : hehe tu la kan. tak sabar2 nak tunggu selasa ni la. rabu cuti. yesssssss! haha 😕

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge