tandas di malaysia bersihkah?

kenapa la tanda di malaysia masih kotor gak eh?

kalau kita perasan ada setengah tempat mcm tandas di ikea ngan plus rnr boleh plah dibersihkan sebersih2nya. hehehehe. kan best kalau tandas2 kat klang valley neh bersih2 belaka. nak melepaskan hajat pun senang kan. hehehhe

tapi aku benci la tandas kat klcc, kl convention centre ngan picc. semuanya x mesra muslim la kan. hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “tandas di malaysia bersihkah?

  1. my recent comment pun pasal benda ni lah… benci tol…

    takdak hygiene langsung huhu

    Reply

  2. kawaii : tu la pasal

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge