Takkan Pokok Kunyit Ni Pun Nak Join Pesta Penukaran Warna Sempena Musim Luruh Kot? | My Own Garden | Islamabad, Pakistan

Live Update: 27 Nov ’11, 8.15am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

semalam aku check nampaknya pokok kunyit ni pun dah bertukar ke warna kuning
takkan depa pun nak join autumn season kot? habislah kalau macam ni kan
last year pokok kunyit ni tukar warna ke warna kuning pastu terus mati masa winter
ni yang kena terus siram ni. else masa spring season nanti kena semai kunyit barulah kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge