Takde Stir Fried Vegi Kat Pakistan Ni OK

Live Update: 23 Feb ’10, 6.54pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe aku perasan kalau makan kat mana2 especially kalau pakistani cuisine mesti dapat fresh vegi mcm ni
Depa x de lah stir fried vegi dalam cuisine depa ok
Menu standard ialah roti samada pharata, naan atau puree. Makan plak ngan chicken karahi or mutton curry
And then akan dijamu ngan yogurt susu pastu fresh vegi mcm tomato hiris ni, timun, kekadang ada reddish carrot merah tu.
Aku kadang2 mcm takut gak la nak belasah fresh vegi, takut sakit perut adjer kan hehe
Kalau depa x basuh betul2 fresh vegi ni karang, harus kena diarrhea aku ni. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Takde Stir Fried Vegi Kat Pakistan Ni OK

  1. segar tomato tu.buat masak gulai
    sedap ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    safar : hehe memang rangup wooooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.