takde mood dowh

takde mood nak buat tax filing

takde mood nak reconcile everything

takde mood nak check out rss feed for youtube

takde mood nak siram pokok

takde mood nak

takde mood nak menaip panjang2 like cerpendek

takde mood nak jjm anymore

takde mood nak cuti2 malaysia

takde mood nak kerja

takde mood nak jalan2 island hopping bloghopping

takde mood nak click publish pastu betulkan posting neh

takde mood nak check out the latest gadget it kat malaysia

takde mood nak beli hard disck 1tb externak kat lowyat

takde mood nak survey laptop baru

takde mood nak install garminTX

takde mood nak tengok semua edisi lama majalah 3 yang dah dload

takde mood nak chill out

takde mood nak dengar lagu2 alanis morrisette

takde mood nak dengat lagu2 ella… bukan estrella dowh!

takde mood nak edit2 gambar

takde mood nak buat apa2 artwerk lately neh

takde mood nak makan ikan sungai masak tempoyak ! perghhh heaven !

takde mood nak pasang balik altec langsing kat atas meja

takde mood

takde

tak

t

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “takde mood dowh

  1. takde mood nak install garmin tx ke tak reti ekekeke

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha x reti membawa kepada takde mood dowh. haha 🙂

    Reply

  2. Aduhhhhh kesiannya, dengar en knizam tak ade mood saya pun jadi tak ada mood. Makan ice cream banyak2 lah

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : ice cream pun takde yg best lah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge