Tak Sabar2 Aku Nak Beli Buku “Pedra Branca : The Road To The World Court” Neh !

ni latest buku yang aku nak beli

pedra branca atau pulau batu putih yang malaysia tewas hari tuh.

siap la akan aku serbu kedai2 buku yang berhampiran esok. haha

biasanyer aku shopping buku kat jaya jusco alpha angle

x pun kat klcc neh. hehe

mcm best je buku2 camni kan. hehe

lagi best lepas korang baca kat sini.

dah juga kat sini !

hehe 👿

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Tak Sabar2 Aku Nak Beli Buku “Pedra Branca : The Road To The World Court” Neh !

  1. nyamfaahhhh.. kannns

    Reply

  2. best ke buku nih…baca quran lagi best

    Reply

  3. berwajah baru blog nih 🙂

    Reply

  4. en_me : hehe semua tengah geram ni. haha 🙂

    Reply

  5. zamz : lagi best kalau dapat paham quran kan. hehe 🙂

    Reply

  6. hafiz : hehe wajah lama. cuma ada snow adjer. haha 🙂

    Reply

  7. macam best je buku ni..nanti buat review eh..hehe

    Reply

  8. siputturbo : hehe sure2 nantilah aku beli dulu ya 🙂

    Reply

  9. hoho..lama x singgah sini…dah lain..wow..ada snow…huhu.. :XO:

    berapa harga ek buku ni? macam menarik je. nk beli, tp ada beberapa buku lagi blom abes baca nih..haha

    Reply

  10. izzat : hehe snowy la kat sini kan. hehe x sure harga. nanti la aku check malam neh ok. hehe 🙂

    Reply

  11. Bro, belilah juga kat aku sebijik!

    😀

    Reply

  12. mudin : hehe cukup ke sebijik. hehe 🙂

    Reply

  13. nanti boleh buat sakit hati woo… haha

    Reply

  14. papabear : hehe at least dapat la jugak view from the other side of the coin kan. hehe 🙂

    Reply

  15. Dear Readers,
    If you want to know the truth about what happened at the ICJ, please access http://www.kln.gov.my, click on the BATU PUTEH icon, then click on the cover of Malaysia’s Experiences at the International Court of Justice. The text may take some time to download. Please be patient if you want to know the truth.. an unbiased, factual and documented essay on what actually happened at the I.C.J in the case of Pedra Branca/Batu Puteh.

    Reply

  16. rahmat : hehe thanks for the link 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge