Tahniah Buat Pasukan Badminton di India & Pasukan Lumba Basikal Trek di Poland !

ni la berita yang paling best dibaca kan

boring giler asyik berita2 pasal 2 bukit dengan 1 batang tu adjer

nyampah gua ! haha

source here

tahniah buat pasukan lumba basikal trek malaysia terutama azizul

menang perak tuh beb ! kejohanan dunia ok

hari tuh malaysia dapat gangsa, kali neh perak

emas nampaknya ada chance la kan. hehe 🙂

dah sampai masa kita sebaris dengan jaguh2 dunia kan

kalo x silap aku azizul neh mmg dah juara asia. tahniah sekali lagi !

– – – – –

source here

yang ni plak pasal pasukan badminton negara

akhirnya dapat gak gelaran juara di india

bangga siot malaysia dapa jadi juara, podium finish lah kan… hehe 🙂

tahniah !

Choong Tan Fook-Lee Wan Wah sebab menang !

– – – – –

berita2 mcm ni la yang akan menyemarakkan lagi semangat atlet2 lain kan

kalau pasal politik tuh hampeh je lebey ! haha

daripada jerit “hidup sana, hidup sini”

or “apa yg penting ? kaseh saayaanggg “

baiklah kita semarakkan semangat atlet2 malaysia dengan “malaysia boleh

boleh settle dengan podium finish kat kejohanan dunia !

anda setujo ke idok ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Tahniah Buat Pasukan Badminton di India & Pasukan Lumba Basikal Trek di Poland !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.