Tahniah Buat Pasukan Badminton di India & Pasukan Lumba Basikal Trek di Poland !

ni la berita yang paling best dibaca kan

boring giler asyik berita2 pasal 2 bukit dengan 1 batang tu adjer

nyampah gua ! haha

source here

tahniah buat pasukan lumba basikal trek malaysia terutama azizul

menang perak tuh beb ! kejohanan dunia ok

hari tuh malaysia dapat gangsa, kali neh perak

emas nampaknya ada chance la kan. hehe 🙂

dah sampai masa kita sebaris dengan jaguh2 dunia kan

kalo x silap aku azizul neh mmg dah juara asia. tahniah sekali lagi !

– – – – –

source here

yang ni plak pasal pasukan badminton negara

akhirnya dapat gak gelaran juara di india

bangga siot malaysia dapa jadi juara, podium finish lah kan… hehe 🙂

tahniah !

Choong Tan Fook-Lee Wan Wah sebab menang !

– – – – –

berita2 mcm ni la yang akan menyemarakkan lagi semangat atlet2 lain kan

kalau pasal politik tuh hampeh je lebey ! haha

daripada jerit “hidup sana, hidup sini”

or “apa yg penting ? kaseh saayaanggg “

baiklah kita semarakkan semangat atlet2 malaysia dengan “malaysia boleh

boleh settle dengan podium finish kat kejohanan dunia !

anda setujo ke idok ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Tahniah Buat Pasukan Badminton di India & Pasukan Lumba Basikal Trek di Poland !

  1. sebenarnya dorang ni bukan tak bleh pun, banyak sgt karenah dlm persatuan..tak pokus..

    kalu camni selalu, aku tak rasa malaysia ni kekurangan atlit berbakat.harimau muda tu pun kalu digilap bleh naik ke pentas antarabangsa dow..

    tapi sayangnya FAM tu isk.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : tuh la kan. sedih aku dengan bola malaysia neh. hehe 🙂

    Reply

  2. tahniah utk azizul, choong tan fook dan juga lee wan wah krn menyumbangkan sesuatu utk negara.

    ya betul, dr sibuk pasal politik.. lebih baik fokus kat sukan. jd, tak hairan la klau suatu hari nanti atlet2 malaysia setaraf dgn jaguh2 dunia 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : tuh la kan. kalau focus resources kat ahli sukan ada gak faedahnyer. hehe 🙂

    Reply

  3. .. atlet kita memang ada kemampuan tersendiri. Betul macam kata aidilx, karenah persatuan pun banyak menyebabkan kepincangan atlet / skuad…

    mental atlet kalau tak bersedia pun , ada kesan sampingan pada prestasi.

    Apa-apa pun tahniah buat mereka semua!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    samdaddy : agreed. patutnya atlet concentrate kat games je kan. yang lain2 tuh persatuan handle la sebaiknyer. barulah boleh juara di podium. hehe 🙂

    Reply

  4. bukan takat juara podium bro, juara trek, juara padang.. juara semua2..

    apa yg den nampak kat malaysia ni, persatuan sukan tu turut dipolitikkan.kalu ada tak suka ngan pengurusan dan kroninya trus boikot..tapi mereka tak pikir ke sal kebajikan atlit.

    yang lagi satu, ada gak yg ambik kesempatan nak meraba atlit perempuan..apa kes plak ni..hehehe..kalau atlet perempuan tu perempuan tak pe..aku tgk cam ada ciri2 kesasaan seorang lelaki je..huahuahuahua..

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : tuh la kan. aku tengok jepun, korea ngan china dulu takde la terer mana. sekarang dah famous giler lah. hehe 🙂

    Reply

  5. mamat Awang tuh mmg power duh..dia nyer trademark finishing line ada wheelie sket…org puteh pon kagum ngan dia siot !

    Reply

    KNizam Reply:

    aweng : hehe tuh la kan. hebat giler aku tengok berita hari tuh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge