Tahniah Buat Blogger Yang Tercalon Dalam Pencalonan Akhir “YoYoOH Blogger Awards 2009 !”

hehe pagi2 lagi zamz dah bagi tau aku pasal ni

hehe sebab blog dia pun tercalon.

hebat2 gak la yang masuk finalist neh kan

bagus gak sebab ada banyak lagi blog yang aku tak tahu

lepas neh makin banyak la rss feed aku kan.

surelah seronok dan best bila ada sesi bloghopping nanti. huhu

tahniah zamzon, eh silap. tahniah zamz !

tahniah juga pada semua blogger yang berjaya ke pencalonan akhir

bagus ada award mcm ni kan. cool !

semoga semua pemenang berpuas hati.

jangan gaduh2 ok. hehe 🙂

click sini kalau nak tengok semua senarai penuh pencalonan terakhir yoyoOh Award 2009 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Tahniah Buat Blogger Yang Tercalon Dalam Pencalonan Akhir “YoYoOH Blogger Awards 2009 !”

  1. HAHAHAHA… ABANG PUNYE TAK TERSENARAI KE??? HAHAHA….

    Reply

    KNizam Reply:

    wai : tahun depan la kot. haha 🙂

    Reply

  2. bro, x tercalon ke? banyak blog dari blogspot tercalon tu…huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : tuh la. blogspot nyer award ni sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  3. Owh byk lg blog yg ku x kenali… Bgus2… Pas ni leh baca diorg punya.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : senang sket la nak bloghop lepas neh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. eh.. bro nye tak de ke..?? tak tersenarai ke..?? hoh..

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : takde rezeki la kot. hehe patutnya aku pakai blogspot je kan. hehe 🙂

    Reply

  5. napa bro tak masuk? kalu tak salah bro imran ngan redmummy pun ada.

    harap2 dorg bleh menang.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : hehe malas la nak masuk. semua hebat2 belaka. hehe 🙂

    Reply

  6. siap buat posting tuuu

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha ko dah shout. kena la bagi satu post special kan. hehe 🙂

    Reply

  7. perlu award untuk jadi yang terbaik?

    “uhh i would like to thanks the academy for this lovely awards blablabla..”

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : haha siap dah training acceptance speech lagi ko. haha 🙂

    Reply

  8. tahniah pada yang berjaya

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : ko masuk lah next year plak ok. hehe 🙂

    Reply

  9. insya ALLAH

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : hehe sure no 1 kan nanti. hehe 🙂

    Reply

  10. next year vote for knizam.com

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : next yr aku keluarkan award aku sendiri la. ko jadi calon ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge