Tahniah Buat Blogger Yang Tercalon Dalam Pencalonan Akhir “YoYoOH Blogger Awards 2009 !”

hehe pagi2 lagi zamz dah bagi tau aku pasal ni

hehe sebab blog dia pun tercalon.

hebat2 gak la yang masuk finalist neh kan

bagus gak sebab ada banyak lagi blog yang aku tak tahu

lepas neh makin banyak la rss feed aku kan.

surelah seronok dan best bila ada sesi bloghopping nanti. huhu

tahniah zamzon, eh silap. tahniah zamz !

tahniah juga pada semua blogger yang berjaya ke pencalonan akhir

bagus ada award mcm ni kan. cool !

semoga semua pemenang berpuas hati.

jangan gaduh2 ok. hehe 🙂

click sini kalau nak tengok semua senarai penuh pencalonan terakhir yoyoOh Award 2009 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Tahniah Buat Blogger Yang Tercalon Dalam Pencalonan Akhir “YoYoOH Blogger Awards 2009 !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.